Jag erbjuder MediYoga klasser för ditt företag. Välkommen att kontakta mig för mer information 

Kika gärna nedan på feedback jag fått från mina MediYoga klasser som jag haft ute på företag.

”Känner mig lugn, glad och stolt, givit mig själv tid, Tack!”
”Härligt att köra ett nytt pass! Bra blandning mellan fysiskt krävande och lugna övningar. Musiken var skön och inspirerande. Mycket duktig och inspirerande instruktör.”
”Kanon känner mig i synk nu.”
”Lugn och ro fick jag av dagens pass!”
”Jag har uppskattat att kunna gå på yogan, har viss erfarenhet från en tidigare period från en i under mitt arbetsliv då stressen gjorde mig påtagligt påverkad. Under Karins ledning har jag upplevt yogan som mycket bra. Det har varit en skön och lugn och behaglig timme med nedvarvning med fokus på andning, kropp och acceptans av alla intryck. Hela upplägget är helt utan anmärkning. Karin är proffsigt vägledande, engagerad och inger värme och trygghet. Och dessutom är atmosfären i rummet välkomnande med ljus och lågmäld passande musik.”
”Yogan har gett mig avslappnade muskler och mer energi fysiskt. En känsla av att vara mer i sig själv och gladare efter passen psykologiskt. Harmonisk känsla emotionellt tycker jag man får. Det känns helande att gå på dem. Tycker upplägget fungerar bra som det gör faktiskt. Tycker att instruktören är jätteduktig och att hon har den där extra touchen som gör att det blir en effekt bortom det fysiska utan en mer holistisk.”
”Jag känner mig starkare, lugnare och orkar mera, självattityden ökar med regelbunden Yoga, den skapar gemenskap och ”tvingar” fram en kroppskännedom. Mycket bra instruktör, visar stort engagemang, ödmjukhet och kunskap. Väldigt pedagogisk och går noga igenom varje övning, musiken väl anpassad till varje rörelse. Sprider ett lugn. Gärna pass oftare.”
”En stund av avkoppling både fysiskt och psykiskt. Känns som en bra aktivitet att göra tillsammans med kollegor och att det lyfts fram som något viktigt känns positivt. Tycker att allt har varit bra. Roligt också med olika teman på klasserna och de återkommer ett par ggr.”
”Instruktör, bra och tydlig. Välkomnande och med mycket värme.”
”Yogan har varit värdefull. Att få slappna av och andas med i dessa övningar skapar ett lugn som behövs i vårt jobb som emellanåt kan vara mycket stressande. Så Yogan har medfört ett psykologiskt och emotionellt större välbefinnande”
”Tiden som Yogan varit förlagd har varit bra. Upplägget med att köra ett pass 2ggr och sedan byta tycker jag även det är bra, första gången kanske man vill känna in sig i övningarna för att sedan utföra dem till fullo vid kommande tillfälle. Vad som saknas… jag skulle gärna ha Yoga oftare!”
”Karin har lett passen med tydlighet och har en behaglig röst som passar in i de lugna övningarna.”
”Bättre kontakt med min kropp genom närvaro och mer rörlighet i hela kroppen. Ett lugn och ett bättre mående.”
”Att få möjlighet att fortsätta att utforska yogans olika delar. Tack Karin för allt du ger oss.”
”Härligt att köra ett nytt pass. Bra blandning mellan fysiskt krävande och lugna övningar. Musiken var skön och inspirerande. Mycket duktig och inspirerande instruktör.”
”Mycket bra instruktör, bra och tydlig med att förmedla rörelserna.”
”Guldpass, jag var väldigt uppvarvad och trött när jag kom idag. Efter passet känner jag mig mycket lugnare och piggare.”
”Så värdefullt och fint att få den här stunden tillsammans. Yogan hjälper mig att landa i mig, samla ihop kropp och tanke, att släppa och att hitta fokus. Så inspirerande.”
”Bra upplägg och lätt att komma in i klassen för dem som inte testat innan. Enkla och effektiva övningar och en bra start på dagen! Jag är mycket nöjd med Yogaklassen.”
”Proffsigt och kunnigt samt väldigt genomtänkt. Vad gäller att skapa en bra atmosfär:
mattor, filtar, ljus och ljud.”
”Uppskattar att komma till dina yogastunder och komma i ro både i kropp och huvud. Få ny energi och hjälp i att kunna slappna av en stund. Lägga fokus på just att koppla bort tankarna för en stund har givit mycket.”
”Fint när du avslutar med texten om Värdefull!”
”Mycket bra och lätt att anpassa till sin svårighetsnivå eftersom du gett så många bra variationsmöjligheter.”
”Den bästa! Ingen prestation, skönt röstläge, lagom avslappnad stämning, väldigt kunnig med många variationsmöjligheter.”
”Skön röst. Lagom tempo. Rätt nivå!”
”Lugn och trygg instruktör. Bra Yogaröst.”
”Du känns lugn och trygg och lyckas få mig att släppa saker som hänt både före och kommer hända efter.”
”Kanoninstruktör, mycket kunnig och närvarande.”
”Ser fram mot fler Yogaklasser med dig!”
”Avslappnade muskler och mer energi fysiskt. En känsla av att vara mer i sig själv och gladare efter passen psykologiskt. Harmonisk känsla emotionellt tycker jag man får. Det känns helande att gå på dem.”
”Tycker att instruktören är jätteduktig och att hon har den där extra touchen som gör att det blir en effekt bortom det fysiska utan en mer holistisk.”
”Under ett av alla tillfällen hade vi morgonyoga (kl 8-9), och jag upplevde en intressant skillnad under resterande arbetsdag. Den blev mer lättsam och glädjefylld. Mycket positivt.”
Yogan har varit värdefull. Att få slappna av och andas med i dessa övningar skapar ett lugn
som behövs i vårt jobb som emellanåt kan vara mycket stressande. Så Yogan har medfört ett psykologiskt och emotionellt större välbefinnande.
Yogan har varit värdefull. Att få slappna av och andas med i dessa övningar skapar ett lugn som behövs i vårt jobb som emellanåt kan vara mycket stressande. Så Yogan har medfört ett psykologiskt och emotionellt större välbefinnande.
”Tiden som Yogan har varit förlagd har varit bra. Upplägget med att köra ett pass 2ggr och sedan byta tycker jag även det är bra, första gången kanske man vill känna in sig i
övningarna för att sedan utföra dem till fullo vid kommande tillfälle. Vad som saknas… jag skulle gärna ha Yoga oftare!”
”Bättre kontakt med min kropp genom närvaro och mer rörlighet i hela kroppen.
Ett lugn och ett bättre mående.”
”Tacksam att få delta på företagsyogan och har inga synpunkter.”
”Att få möjlighet att fortsätta att utforska yogans olika delar.”
”Tack Karin för allt som du ger till oss!”
”Den har gett mig en stund för att samla tankar och återhämta mig. Att känna efter var i kroppen jag spänner mig. Att bli påmind att det är viktigt att prioritera tid för återhämtning i vardagen.”
”Roligt med olika pass med olika fokus. Bra och tydliga instruktioner.”
”Tycker att det är en bra aktivitet att göra tillsammans i arbetsgruppen för att fokusera på att stanna upp och ta tid för återhämtning och reflektion.”
”Fysiologiskt: behagligt att sträcka ut kroppen, trots att jag vet att jag skulle behöva göra det betydligt mer regelbundet. Psykologiskt och emotionellt: väldigt lugnande.”
”Behaglig röst, tydlighet. Känns väldigt påläst och kommer med bra information. Tycker om att du ger andra tips också som t ex stressrelaterade. Kan vissa gånger behöva förklara vissa övningar trots att vi har gjort dem tidigare. Ibland glömmer jag hur övningarna ska göras (tex andningsövningar).”
”Yogan har under denna termin gett mig andrum och avkoppling. Att få tid till återhämtning och att stressa ned har betytt mycket för mitt fysiska, psykiska och emotionella mående. Jag ser det som en mycket bra investering i sina medarbetare att låta dem ta del av yogan.”
”Karin leder sina kurser med tydlighet och ett lugn. Hon planerar sina klasser och är väl
förberedd. Det är ett jättebra jobb som hon gör!”
”Det som jag kan sakna är mer fysiskt utmanande yoga, dock är inte medicinsk yoga tänkt att vara fysiskt utmanande. Utan fokus är på återhämtning och lugn. Så jag är mycket nöjd.”
”Fysiologiskt: Större rörlighet, paus, nedvarvning och lugn Psykologiskt: Förbättrad självvärde, självkänsla Emotionellt: Vara snäll mot mig själv.”
”Mycket tydlig och lugn instruktör. Bra röst och tydliga rörelser.”
”Bra musik, kul med variation, olika pass med olika övningar. Bra med att få prova att ha mattorna på olika sätt.”
”Mycket sköna yogaklasser, härlig musik och sköna rörelser. En efterlängtad paus i
arbetsdagen. Önskar att det var ett pass i veckan. Tack!!!:)”
Stäng meny