YOGARESA ORNÖ AUGUSTI 2024

En unik resa för dig som vill uppleva Stockholms skärgård med MediYoga, naturnära stresshantering, god mat, aktiviteter såsom promenad och bad.

Yogaresa tjejerYogaresa SovstugorNjuta av naturenYoga i naturenMediyoga i naturenAvkoppling med strand och havBalans i vardagenYogaresa Ornö middagsdagsEn paus i solen ute i skärgårdenYogaresa workshopYogaresa OrnöTerass Matplats OrnöYoga i naturen skärgården Ornö OrnöYogaresa sovstugornaTerass Lounche på OrnöAvkoppling med yoga och natur Avkoppling på standen Stockholms skärgård OrnöYoga Stockholms skärgård

En må-bra-helg med tema Aktivitetsbalans

För dig som vill: 

  • Stanna upp, gå ned i varv och fylla på med ny energi. Ta hand om dig själv genom att minska din stress och få balans i vardagen. 

  • Uppleva Stockholms skärgård med boende i skärgårdsstugor och helpension. Vi är inte fler än 8 personer, vilket gör helgen personlig och trygg. 

  • Stärka dig själv med övningar för personlig utveckling på många olika plan fysiskt, mentalt och emotionellt. Boosta din insida och utsida. 

  • Yoga, både för nybörjare och vana yogautövare. Du utgår från din fantastiska kropp och alla yogaövningar går att anpassa efter din förmåga med fokus på andning. Under helgen får du prova på flera olika yogapass såsom MediYoga, IAM Yoga, Yogapromenad, Yoga Nidra, Klangvila, Chakrabalansering.

  • Naturnära stresshantering    

PRELIMINÄRT PROGRAM

FREDAG
11:08 Ankomst Söderviken. Incheckning i skärgårdsstugor, 4 pers i stuga ett, 2 pers i stuga två, 2 pers i stuga tre. 

12:00-13:30 Lunch. Presentation av helgen och varandra. 
14:00-16:00 Naturnära stresshantering. Karin berättar om sin egen upplevelse av utmattningssyndrom och delar med sig av strategier i vardagen för välmående och balans. Hon förmedlar vikten om att ta hand om sig själv och skapa utrymme för återhämtning. Du kommer att få lära dig mer om stress och få kunskap om olika stressymptom för att kunna bli bättre på att se signaler hos dig själv och andra. Jag delar med mig av flera verktyg som du kommer få praktisera under promenaden. Exempel på verktyg är energireglering, för att bli medveten om vad som ger energi och vad som tar energi för att kunna göra förändringar i din vardag för mer balans. Och att prioritera det som ger energi genom att sätta mål. 
16:30-18:00 MediYoga.
19:00-20:00 Middag. 
20:00 Tillgång till bastu.

LÖRDAG
8:00-9:30 IAM Yoga Chakra. I detta pass kommer du få kunskap om chakrasystemet.

9:30-10:30 Frukost
10:30-12:30 Egen tid.
12:30-13:30 Lunch
13:30-15:00 Yogapromenad som avslutas med Klangvila.
15:30-18:30 Workshop med tema Aktivitetsbalans.
19:00-20:00 Middag. 
20:00 Tillgång till bastu.

SÖNDAG 
9:00-10:30 Frukost
11:00-12:30 Yogapromenad som avslutas med Yoga Nidra.
13:00-14:00 Lunch
14:00-15:05 Hemresa

FAKTA OM RESAN

Tid: Helgresa fredag, lördag och söndag, sommar 2024. Återkommer med datum.


Pris: 
4800 kr. 

INGÅR
Boende: 
Två nätter i skärgårdsstuga, lakan finns att hyra, städning ingår. Stugorna har enkel standard. Stuga ett och två har inget vatten, stuga tre har vatten. Utöver det finns utedass samt förbrännings toalett.

Helpension: Två frukost, tre lunch, två middag, inkl. alkoholfri dryck.

Aktiviteter: MediYoga, Yoga I AM, Yogapromenad, Klangvila, Yoga Nidra. Naturnära stresshantering där du får verktyg för välmående och minskad stress, Workshop, Aktivitetsbalans, 

INGÅR EJ
Båtresa – 
Avresa: Dalarö – Söderviken
Hemresa: Söderviken – Dalarö

Återkommer med exakta tider.

Försäkring, alkoholhaltig dryck. 

Anmälan: Via mitt mailformulär, följ den blå länken. 

https://karinwiregard.se/kontakt

Meddela vid anmälan eventuella matallergier eller något annat jag bör veta.

Betalning och villkor: Då du fått din plats bekräftad, betalar du en anmälningsavgift om 1500 kr. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en annan person. Minimum 5 pers / max 8.
 

Varmt Välkommen! 
Med Värme, Karin Wiregård