REKOMMENDATIONER

Yogapromenad

”Skönt och välgörande för kropp och själ. Idag dessutom ett härligt sällskap av vindens sus i träden. Tack för att jag haft förmånen att gå dessa promenader med dig. Du är värdefull!”

”Är tacksam över att jag nu börjat Yoga igen och att det är ute i den vackra naturen. Har hållit på från och till i många år -94- Fast tappat känslan, det har kommit tillbaka med glädje, ingen prestation eller göra ont känslan utan bara med glädje.”

”Skönt att gå i tysthet och bara njuta av tystnaden. Skogen betyder så mycket för mig, att andas och lyssna på naturen. Att vara i nuet och släppa alla jobbiga tankar gör mig så gott.”

”Vackert att göra yoga i naturen.”

”Kul att göra Yogapromenad tillsammans och få känna gemenskap.”

”Skönt att få kontakt med andningen.”

”Yogapromenaden känns väldigt avslappnande och skön.”

”Att gå i en grupp under tystnad ger gemenskap och en fantastisk ro, man kan koppla av totalt.”

”Jag upplever ett lugn i kropp och själ, en härlig tystnad.”

”En härlig skönhetsupplevelse i naturen.”

”Tack för en fin upplevelse.”

”Som alla gånger lugnande, avslappnande både promenaden och  yogaövningarna. Känner ett skönt välbefinnande.”

”Så skönt, du är en bra ledare, förmedlar trygghet och glädje samt lätthet. Lycklig. Tack!”

”Är så nöjd med mig själv. Att jag investerar i mig. Har släppt på många oroliga tankar, känslor (Corona), Rädsla.”

Att vara ute i skogen är helt magiskt. Känner mig mer hel. Tack du är en bra lärare Karin.”

”Känner glädje, lycka över att jag tagit tag i yoga igen. Tacksamhet.

”Att andas-Släppa taget om tankar och uppmärksamma mig själv. Att jag hittar tillbaka till mig själv.”

”Skogen är härlig alla årstider. Ser verkligen fram mot de här promenaderna. Så bra för min ryggsmärta. Rofylld!”

”Smärta i nedre delen av ryggen börjar lätta så tacksam. Känslan efter yogapromenad är lycka i hela kroppen.”

”Mycket skön avslappnande promenad med sköna rörelser. Snöklädda buskar och träd, lugnande lätt snöfall, förstärkte den fina känslan.”

”Hela promenaden kändes rofylld, avslappnande. Kunde släppa alla tankar under dagens yogaövningar. Det var första gången, det gick bra alla övningar.”

”Mår jättebra av Yogan.”

”Yogapromenad som vanligt helt underbar.”

”Så härlig känsla i kroppen. Tacksamhet.”

”Som jag har saknat promenaderna de två veckor jag inte kunnat delta. Idag var det grönt i skogen, grönt är skönt. Känner glädje att vara tillbaka. Lycklig i hela kroppen.”

”Så härligt att känna gemenskap och glädje efter yogapromenaden. Mjukare i kroppen. Verkligen skönt för ryggen. Tacksam.”

”Jag känner mig piggare, Jag känner mig lugnare och Jag känner mig gladare.”

”Yogapromenad i naturen älskade jag. Fick mig att må jättebra.”

 ”Så skönt att bara gå i tystnad och landa i sig själv, kravlöst.”

”En härlig dag med skönt snöfall i ansiktet. Känner härlig värme i överkroppen. Lättare andning i slutet.”

”En härlig dag med skönt snöfall i ansiktet. Känner härlig värme i överkroppen. Lättare andning i slutet.”

”Jag tyckte verkligen om Yogapromenaden. Den gav mig en skön känsla, tacksamhet, rofylld och fridfull. Har även kunnat tänka tillbaks på stunden i skogen och funnit ro för meditation.”

”Naturen, ljuset, rörelserna och andningen ger en ökad skön värmekänsla i kroppen.”

 

Yogaklasser

”Jag känner mig starkare, lugnare och orkar mera, självattityden ökar med regelbunden Yoga, den skapar gemenskap och ”tvingar” fram en kroppskännedom. Mycket bra instruktör, visar stort engagemang, ödmjukhet och kunskap. Väldigt pedagogisk och går noga igenom varje övning, musiken väl anpassad till varje rörelse. Sprider ett lugn. Gärna pass oftare.”

”Härligt att köra ett nytt pass! Bra blandning mellan fysiskt krävande och lugna övningar. Musiken var skön och inspirerande. Mycket duktig och inspirerande instruktör.”

”Tiden som Yogan varit förlagd har varit bra. Upplägget med att köra ett pass 2ggr och sedan byta tycker jag även det är bra, första gången kanske man vill känna in sig i övningarna för att sedan utföra dem till fullo vid kommande tillfälle. Vad som saknas… jag skulle gärna ha Yoga oftare!”

”Uppskattar att komma till dina yogastunder och komma i ro både i kropp och huvud. Få ny energi och hjälp i att kunna slappna av en stund. Lägga fokus på just att koppla bort tankarna för en stund har givit mycket.”

”Tack Karin för allt som du ger till oss!”

”Ser fram mot fler Yogaklasser med dig!”

”Instruktör, bra och tydlig. Välkomnande och med mycket värme.”

”Jag har uppskattat att kunna gå på yogan, har viss erfarenhet från en tidigare period från en i under mitt arbetsliv då stressen gjorde mig påtagligt påverkad. Under Karins ledning har jag upplevt yogan som mycket bra. Det har varit en skön och lugn och behaglig timme med nedvarvning med fokus på andning, kropp och acceptans av alla intryck. Hela upplägget är helt utan anmärkning. Karin är proffsigt vägledande, engagerad och inger värme och trygghet. Och dessutom är atmosfären i rummet välkomnande med ljus och lågmäld passande musik.”

”Yogan har gett mig avslappnade muskler och mer energi fysiskt. En känsla av att vara mer i sig själv och gladare efter passen psykologiskt. Harmonisk känsla emotionellt tycker jag man får. Det känns helande att gå på dem. Tycker upplägget fungerar bra som det gör faktiskt. Tycker att instruktören är jätteduktig och att hon har den där extra touchen som gör att det blir en effekt bortom det fysiska utan en mer holistisk.”

”Karin har lett passen med tydlighet och har en behaglig röst som passar in i de lugna övningarna.”

”Bättre kontakt med min kropp genom närvaro och mer rörlighet i hela kroppen. Ett lugn och ett bättre mående.”

”Yogan har varit värdefull. Att få slappna av och andas med i dessa övningar skapar ett lugn som behövs i vårt jobb som emellanåt kan vara mycket stressande. Så Yogan har medfört ett psykologiskt och emotionellt större välbefinnande”

”Avslappnade muskler och mer energi fysiskt. En känsla av att vara mer i sig själv och gladare efter passen psykologiskt. Harmonisk känsla emotionellt tycker jag man får. Det känns helande att gå på dem.”

”Bra upplägg och lätt att komma in i klassen för dem som inte testat innan. Enkla och effektiva övningar och en bra start på dagen! Jag är mycket nöjd med Yogaklassen.”

”Yogan har under denna termin gett mig andrum och avkoppling. Att få tid till återhämtning och att stressa ned har betytt mycket för mitt fysiska, psykiska och emotionella mående. Jag ser det som en mycket bra investering i sina medarbetare att låta dem ta del av yogan.”

”Lugn och ro fick jag av dagens pass!”

”Under ett av alla tillfällen hade vi morgonyoga (kl 8-9), och jag upplevde en intressant skillnad under resterande arbetsdag. Den blev mer lättsam och glädjefylld. Mycket positivt.”

”Härligt att köra ett nytt pass. Bra blandning mellan fysiskt krävande och lugna övningar. Musiken var skön och inspirerande. Mycket duktig och inspirerande instruktör.”

”Kanoninstruktör, mycket kunnig och närvarande.”

”Mycket bra instruktör, bra och tydlig med att förmedla rörelserna.”

”Den har gett mig en stund för att samla tankar och återhämta mig. Att känna efter var i kroppen jag spänner mig. Att bli påmind att det är viktigt att prioritera tid för återhämtning i vardagen.”

”Den bästa! Ingen prestation, skönt röstläge, lagom avslappnad stämning, väldigt kunnig med många variationsmöjligheter.”

”Tycker att instruktören är jätteduktig och att hon har den där extra touchen som gör att det blir en effekt bortom det fysiska utan en mer holistisk.”

”Du känns lugn och trygg och lyckas få mig att släppa saker som hänt både före och kommer hända efter.”

”Så värdefullt och fint att få den här stunden tillsammans. Yogan hjälper mig att landa i mig, samla ihop kropp och tanke, att släppa och att hitta fokus. Så inspirerande.”

”Fint när du avslutar med texten om Värdefull!”

”Kanon känner mig i synk nu.”

”Skön röst. Lagom tempo. Rätt nivå!”

”Tycker att det är en bra aktivitet att göra tillsammans i arbetsgruppen för att fokusera på att stanna upp och ta tid för återhämtning och reflektion.”

”Proffsigt och kunnigt samt väldigt genomtänkt. Vad gäller att skapa en bra atmosfär: mattor, filtar, ljus och ljud.”

”Mycket bra och lätt att anpassa till sin svårighetsnivå eftersom du gett så många bra variationsmöjligheter.”

”Mycket sköna yogaklasser, härlig musik och sköna rörelser. En efterlängtad paus i arbetsdagen. Önskar att det var ett pass i veckan. Tack!!! : ) ”

”Fysiologiskt: behagligt att sträcka ut kroppen, trots att jag vet att jag skulle behöva göra det betydligt mer regelbundet. Psykologiskt och emotionellt: väldigt lugnande.”

”Karin leder sina kurser med tydlighet och ett lugn. Hon planerar sina klasser och är väl
förberedd. Det är ett jättebra jobb som hon gör!”

”Bra musik, kul med variation, olika pass med olika övningar. Bra med att få prova att ha mattorna på olika sätt.”

”Fysiologiskt: Större rörlighet, paus, nedvarvning och lugn Psykologiskt: Förbättrad självvärde, självkänsla Emotionellt: Vara snäll mot mig själv.”

”Det som jag kan sakna är mer fysiskt utmanande yoga, dock är inte medicinsk yoga tänkt att vara fysiskt utmanande. Utan fokus är på återhämtning och lugn. Så jag är mycket nöjd.”

”Mycket tydlig och lugn instruktör. Bra röst och tydliga rörelser.”

”Lugn och trygg instruktör. Bra Yogaröst.”

”Tacksam att få delta på företagsyogan och har inga synpunkter.”

”Att få möjlighet att fortsätta att utforska yogans olika delar. Tack Karin för allt du ger oss.”

Yogaresa Kiruna

”En fin yoga resa Kiruna. Älskade stämningen och diskussionerna. God mat och trevliga nya kontakter. Tiden var lite knapp, annars hade det varit super och tittat mer på omgivningarna i Kirun.” 
Maria 2018

”Det var en resa som ingav både ro och mycket skratt i kroppen. Läget var fantastiskt, maten underbar och sällskapet likaså. Karin är en yogainstruktör som verkligen har fångat mitt intresse för yogan. Kommer absolut följa med nästa gång också.” 
Camilla 2018

”Kiruna Resan var en helg i total acceptans. Där ordet njuta var i fokus och där yogan, god mat, nya bekantskaper och mycket skratt fick ta plats.” 
Petra 2018

”Fin och vacker naturupplevelse, Välordnat, Maten var god även om jag saknade renkött (lite grann), Bra tidsplanering och balans på utflykt, Yoga, egentid, Givande och känslosamt med övningen Glaset, Kravlöst och avslappnade (vill man inte så behöver man inte), Trevligt sällskap, gav mycket, Du som ledare är lugn, trygg och tydlig, Du inger ett stort förtroende som gör att man kan vara helt sig själv och avslappnad.”
Petra 2020

”Jag tycker den här helgen har gett mig så otroligt mycket. Yogan har passat mig väldigt bra. Tillvaron tillsammans med det här gänget har varit kanon. Hundspannsturen var så fantastisk med dessa fantastiska hundar och föraren. Isskulpturerna var verkligen sevärda. Ishotellet var en fantastisk upplevelse. Du Karin är en fantastisk människa, trevlig, lättsam, duktig på ditt jobb. Åker gärna på det här flera gånger. Det enda jag tycker var negativt var att det bara fanns en toalett på så många personer.”
Ingegerd 2020 

 

Yogaresa Ornö

”Tack för en härlig och genomtänkt resa! Programmet var precis lagom tidsmässigt och aktiviteterna varierade men ändå med samma grundtanke. Dina yogapass var ju första gången för mig men jag tycker du hade väldigt bra övningar och var en utmärkt ledare. Det känns nu som ett perfekt tillfälle att göra mer yoga hemma, själv. Du har gett mig en bra grund att bygga på. Maten blev jag glatt överraskad av, jag var skeptisk till en del när jag såg menyn men allt har varit supergott! Tack även till Tessan för matlagning och trevligt sällskap. Att vädret gjorde så att paddlingen byttes ut mot ett yogapass var helt perfekt för mig.”
Camilla 2020

”Härlig båtresa hit, på bryggan stod två glada energifyllda tjejer. Mysiga stugor, med värmande atmosfär och fina budskap. Yogan på klipporna var en oförglömlig upplevelse. Maten har varit såå god, Tessan, Tack. Yogapromenad i naturen älskade jag. Då mådde jag jättebra. Sista yogan nådde fram till mig, fullt ut. Visionboard var en lärorik och energifylld uppgift. Tack för en fantastisk helg.”
Gunilla 2020

”Jag vill börja med att tacka för en otroligt skön och välbehövlig helg. Jag har känt mig välkommen och välbemött i allt jag pratat om eller berättat! 

Aktiviteter
Yoga på berget- Supermysigt och första gången jag yogade utomhus. Skönt med frisk luft. Yogapromenad- Så skönt att bara gå i tystnad, landa i sig själv och kravlöst. Vision board- Både roligt, mysigt och personligt och lärorikt. Fick en tankeställare om mig själv. Såklart lite synd att det inte blev någon paddling men väldigt skönt med extra yoga! Lillstugan var supermysig och jag sov skönt! Älskar miljön och att vi verkligen bodde i skogen! Härliga promenader.” TUSEN TACK!
Sandra 2020

Må-bra-dag

”En inspirerande dag med Fokus på läran om stresshantering utifrån Karins egna erfarenheter. En härlig dag i naturen som passande forum.”

Tessan

 

Föreläsningar

”Alla var så nöjda! Mkt trovärdigt eftersom du själv har varit igenom det och att du modigt delade med dig av det. Många bra verktyg att ta med sig, en tankeställare och så bra att bli påmind om. Tusen tack igen, Karin!”

Lina Malm – DOCS Global

Arbetsterapeut

”Karin lever som hon lär och inspirerar till förändring. Delar med sig av sin visdom utifrån hennes egna erfarenheter med mycket värme, glädje och hopp. Har hållbara mål och resultat i sikte, som genomsyras av stor hjärtlighet. Är mycket inkännande och peppande i sin framtoning och anpassar insatsen efter Dig. Hjälpte mig tillbaka till arbete år 2018 med fokus på hållbarhet, tillit och STOR respekt.”