KONTAKT

BETYDELSEFULLT ATT ARBETA MED MÄNNISKOR & BIDRA MED MIN KOMPETENS

Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor och har fått uppskattning i de arbeten jag haft för min närvaro, förmåga att lyssna, kreativitet, mitt engagemang att inspirera till välmående och glädje. För mig är det viktigt att leva som jag lär och därför prioriterar jag att ta hand om mig själv för att kunna inspirera och ta hand om andra. Att ta hand om mig innebär bland annat att promenader i skogen, MediYoga, personlig utveckling, körsång, fysisk aktivitet och återhämtning.

LEGITIMERAD ARBETSTERAPEUT

Sedan år 2007 arbetar jag som Arbetsterapeut.
Min styrka som Arbetsterapeut är att jag har ett helhetsperspektiv i mötet med människor, genom det skapar jag förståelse för vilket behov och stöd individen behöver och utifrån det så stöttar jag i processen. Jag stödjer individen att hitta balans mellan olika aktiviteter och vila.

MediYoga klass Ornö

MEDIYOGA INSTRUKTÖR​

MediYoga är en stor investering för mitt välmående och vardagsbalans. Forskning visar på många hälsovinster och år 2016 utbildade jag mig till MediYoga Instruktör.
Sedan har jag även utbildat mig inom: IAM Yoga, Wabing och HormonyYoga samt skapat NYT – Naturnära-Yoga-Toning, som är en naturnära yogapromenad. 2017 startade jag mitt egna företag och har sedan dess arbetat med olika konsultuppdrag och olika arrangemang. 

Mina många år som guide / reseledare har gett mig erfarenhet av att hålla hög servicenivå, lösningsfokuserad, flexibel och vara kreativ.