YOGAPROMENAD 2024

Jag arrangerar yogapromenader i Tyresö för att inspirera människor att må bra och ta hand om sig. Yogapromenad ger dig många hälsovinster: Att vistas i naturen med fokus på att minska stress – Att yoga med fokus på andning – Att promenera med fokus på rörelse.

Naturen visar positiva effekter på vår hälsa såväl fysiskt som psykiskt. Exempelvis stärkande för immunförsvaret, stressreducerande, ökad koncentrationsförmåga, sänkt blodtryck, förbättrad blodcirkulation och syresättningen ökar, ljuset ger D-vitamin och vistelse i skogen har också positiva effekter på hjärtfunktionen. Det ger en mental avkoppling, kraft påfyllning och återhämtning.

Röster från deltagare som provat på Yogapromenad: ”Jag känner mig gladare”, ”Jag känner mig lugnare”, ”Kul att göra Yogapromenad tillsammans och få känna gemenskap”, ”Vackert att göra yoga i naturen”, ”Skönt att få kontakt med andningen”.

Varmt välkommen, Karin Wiregård

Yogapromenad

Fotograf: Alexander Mahmoud

VÄLKOMMEN PÅ YOGAPROMENAD
I NATUREN

Yogapromenad är en aktivitet med enkla lugna rörelser med fokus på andning, som ger inre balans och förbättrad hälsa. Att vara i naturen och få kontakt med sinnena är så betydelsefullt och läkande för kropp och själ. Vi promenerar i tystnad i skogsterräng och stannar flera gånger för att göra yogaövningar stående. Det behövs ingen yogamatta utan hela yoga promenaden utförs gående/stående. Passet avslutas med en kort andningsövning med dagens dikt.

YOGAPROMENAD

Datum: Jämna veckor – onsdagar – kursstart 21 februari 2024.

Tid: 13:00-13:45

Plats: Utegymmet i Alby i Tyresö.

Kostnad: 175 kr / tillfälle.  

Anmälan: Via mitt mailformulär, följ den blå länken. https://karinwiregard.se/kontak

Betalning och villkor: Jag tar swish eller faktura. Då du fått din plats bekräftad betalar du in avgiften. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en annan person. 

Kort om mig: Leg. Arbetsterapeut, föreläsare och utbildar i stresshantering.

Instruktör i MediYoga, IAM, Wabing, Yogapromenad, NYT-Naturnära-Yoga-Toning och HormonyYoga.

Naturen, Yogan och Motion är tre komponenter som är betydelsefullt för mig och min hälsa, det vill jag dela med mig av i mina olika arrangemang. 

”Min passion är att inspirera människor till att hitta balans i livet genom att minska stress och öka sitt välbefinnande”.  

Kort om Yogapromenad: Det ger så många hälsovinster. Det är en enkel aktivitet som förbättrar hälsan, att vara i naturen och få kontakt med sinnena är så betydelsefullt och läkande för kropp och själ. Vi promenerar i tystnad i skogen och stannar flera gånger för att göra yogaövningar stående. Det är enkla lugna rörelser med fokus på andningen som ger inre balans. Det behövs ingen yogamatta utan hela yogapromenaden är gående/stående. VÄLKOMMEN!