YOGARESA ORNÖ 25-27/8 2023

En unik resa för dig som vill uppleva Stockholms skärgård med MediYoga, naturnära stresshantering, god mat, aktiviteter såsom promenad, kanot och bad.

Balans i vardagenYogaresa OrnöYogaresa sovstugornaYogaresa workshopTerass Matplats OrnöOrnöKanot paddling OrnöAvkoppling med yoga och naturYogaresa Ornö middagsdagsEn paus i solen ute i skärgårdenYogaresa tjejerMediyoga i naturenKanot paddling skärgårdenYogaresa SovstugorTerass Lounche på OrnöEn tur med kanotYoga Stockholms skärgårdNjuta av naturenYoga i naturen Avkoppling på standen Stockholms skärgård OrnöYoga i naturen skärgården Ornö Avkoppling med strand och havPaddla kanot

En må-bra-helg med tema Aktivitetsbalans

För dig som vill: 

  • Stanna upp, gå ned i varv och fylla på med ny energi. Ta hand om dig själv genom att minska din stress och få balans i vardagen. 

  • Uppleva Stockholms skärgård med boende i skärgårdsstugor och helpension. Vi är inte fler än 8 personer, vilket gör helgen personlig och trygg. 

  • Stärka dig själv med övningar för personlig utveckling på många olika plan fysiskt, mentalt och emotionellt. Boosta din insida och utsida. 

  • Yoga, både för nybörjare och vana yogautövare. Du utgår från din fantastiska kropp och alla yogaövningar går att anpassa efter din förmåga med fokus på andning. Under helgen får du prova på flera olika yogapass såsom MediYoga med mantra meditationen Kirtan kriya, IAM projektet för ökad självkännedom och fördjupad medvetenhet. Där du kommer få kunskap om chakrasystemet och få tillgång till självhjälpsverktyget benskak. 

  • Du kommer även att få prova på mitt eget pass Yogapromenad. 

  • Naturnära stresshantering    

  • Kanotutflykt, behövs inga förkunskaper 

PRELIMINÄRT PROGRAM

FREDAG 25/8
11:08 Ankomst Söderviken. Incheckning i skärgårdsstugor, 4 pers i stuga ett, 2 pers i stuga två, 2 pers i stuga tre. 

12:00-13:30 Lunch. Presentation av helgen och varandra. 
14:00-16:00 Naturnära stresshantering. Karin berättar om sin egen upplevelse av utmattningssyndrom och delar med sig av strategier i vardagen för välmående och balans. Hon förmedlar vikten om att ta hand om sig själv och skapa utrymme för återhämtning. Du kommer att få lära dig mer om stress och få kunskap om olika stressymptom för att kunna bli bättre på att se signaler hos dig själv och andra. Jag delar med mig av flera verktyg som du kommer få praktisera under promenaden. Exempel på verktyg är energireglering, för att bli medveten om vad som ger energi och vad som tar energi för att kunna göra förändringar i din vardag för mer balans. Och att prioritera det som ger energi genom att sätta mål. 
16:30-18:00 MediYoga med mantrameditationen Kirtan Kriya. 
19:00-20:00 Middag. 
20:00 Tillgång till bastu.

LÖRDAG 26/8
8:00-9:15 IAM Chakra. I detta pass kommer du få kunskap om chakrasystemet. Inspiration till Ökad självkännedom och fördjupad medvetenhet. IAM projektet och MediYoga är skapat av Göran Boll. 

9:30-10:30 Frukost
11:00-14:00 Kanotutflykt med lunch och fika.
14:00-15:30 Egen tid. 
15:30-18:30 Te och fruktstund. Aktivitetsbalans och Visionboard. Att kreativt skapa ett collage av inspirerande ord, citat och bilder med de mål och drömmar du vill uppnå hösten 2021.
19:00-20:00 Middag. 
20:00 Tillgång till bastu.

SÖNDAG 27/8
9:00-10:30 Frukost
11:00-12:30 Yogapromenad
13:00-14:00 Lunch
14:00-15:05 Hemresa

FAKTA OM RESAN

 

Tid: 25-27/8 – 2023 Återkommer med tidtabell för färja.


Pris: 
4800 kr. 

INGÅR
Boende: 
Två nätter i skärgårdsstuga, lakan finns att hyra, städning ingår. Stugorna har enkel standard. Stuga ett och två har inget vatten, stuga tre har vatten. Utöver det finns utedass samt förbrännings toalett.

 

Helpension: Två frukost, tre lunch, två middag, inkl. alkoholfri dryck.

Aktiviteter: Tre pass Yoga: MediYoga, I AM och Yogapromenad. Naturnära stresshantering där du får verktyg för välmående och minskad stress samt aktiviteter såsom promenad och kanotutflykt. Allt material ingår denna helg.

INGÅR EJ
Båtresa – 
Avresa: Dalarö – Söderviken
Hemresa: Söderviken – Dalarö

Återkommer med exakta tider.

Försäkring, alkoholhaltig dryck. 

 

Anmälan: Via mitt mailformulär, följ den blå länken. 

https://karinwiregard.se/kontakt

Meddela vid anmälan eventuella matallergier eller något annat jag bör veta.

Betalning och villkor: Då du fått din plats bekräftad, betalar du en anmälningsavgift om 1500 kr. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en annan person. Minimum 5 pers / max 8.
 

Varmt Välkommen! 
Med Värme, Karin Wiregård