YOGAKLASSER ORNÖ SOMMAR 2023

Yogaklass Ornö i Stockholms skärgård

SOMMARYOGA PÅ ORNÖ/SÖDERVIKEN I JULI 2023

I sommar är det femte året i rad som jag erbjuder morgonyoga i Söderviken. Se scheman nedan.

Mediyoga/Medicinsk Yoga på måndag, onsdag & fredag.
Mediyoga/Medicinsk Yoga på måndag, onsdag och fredag. En lugn klass för dig som önskar ett långsamt tempo. MediYoga (Medicinsk yoga) är en terapeutisk yogaform som passar alla eftersom det är en yogaform med mjuka enkla rörelser och ställningar som utförs långsamt och inkännande med fokus på andningen. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och yogaövningarna anpassas efter din förmåga just för stunden. Varje pass avslutas med en meditation och vila. Svensk forskning visar att Mediyoga har god effekt på bland annat stress, sömnproblem och oro. 

Yoga IAM på tisdagar & torsdagar. 
En lugn klass med en del fysiska yogaövningar. IAM är enkla yogaprogram för alla i samma anda som MediYoga. IAM är en form av kundaliniyoga. Fokus under det fysiska yogapasset ligger på närvaro i nuet, på att skapa balans i kroppen, stilla sinnet och sträva i riktning mot ökad närvaro och fördjupad medvetenhet. Innehåller som MediYoga andningstekniker, yogaövningar, meditation, djupavslappning och mantra. Alla passen innehåller också benskak innan vilan. Benskak är nevrogena skakningar som har positiva effekter för stressreglering och djupavslappning. Skaka loss benen för att släppa på vardagsstressen och återhämta sig djupgående.

Datum: 
v.28 10-14/7

Tid: kl. 08:00-09:00

Samling: Söderviken-badviken-helikopterplats. Matta och filt finns att låna.

Kostnad: 
200 kr per tillfälle. 
900 kr för 5 tillfällen.

Anmälan:
 Via mitt mailformulär, följ den blå länken. https://karinwiregard.se/kontakt 

Betalning och villkor: 
Jag tar swish eller faktura. Då du fått din plats bekräftad betalar du in avgiften. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en annan person.