Om Mig

KARIN WIREGÅRD

År 2014 förändrades mitt liv, då jag blev sjukskriven i utmattningssyndrom. Jag hade glömt bort mig själv och mina behov under en tid. Då behövde jag stanna upp och ta hand om mig själv, vilket innebar många nya vanor. I dag använder jag verktyg och strategier för att finna harmoni och en balans i vardagen.
I många år har jag arbetat som reseledare och guide. Jag har bland annat arbetat som skidguide i Sierra Nevada i Granada.

I april 2018 arrangerade jag en yogaresa till Kiruna och planerar att ha nästa resa dit 2020. Kiruna är en unik plats där jag under två års tid studerade Turistsportlinjen på folkhögskola. Under dessa år hade jag förmånen att bekanta mig med miljön och prova på många aktiviteter såsom skidåkning, klättring, vandring, paddling & forsränning.

LEGITIMERAD ARBETSTERAPEUT

Sedan år 2007 arbetar jag som arbetsterapeut, där min känsla för helhetssyn och mitt engagemang för människors välmående är en merit. Arbetsterapi kan hjälpa personer att hitta strategier för att skapa en balans mellan olika aktiviteter och vila så kallad Aktivitetsbalans. Jag vill inspirera människor till att ta hand om sig själva och hitta balans i livet.  

BETYDELSEFULLT ATT ARBETA MED MÄNNISKOR

Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor och har fått uppskattning i de arbeten jag haft för min närvaro, förmåga att lyssna, kreativitet och mitt engagemang att inspirera till välmående och glädje.
För mig är det viktigt att leva som jag lär och därför prioriterar jag att ta hand om mig själv för att kunna inspirera och ta hand om andra. Att ta hand om mig innebär bland annat att promenera i skogen, MediYoga, personligutveckling, körsång, motion, återhämtning & sömn.

MediYoga-klass

MEDIYOGA INSTRUKTÖR

Första gången jag kom i kontakt med MediYoga var år 2014, då jag blev sjukskriven i utmattningssyndrom. Jag har sedan dess fortsatt med MediYoga vilket är en stor investering i mitt välmående och vardagsbalans. MediYoga ger mig många vinster såsom att hitta lugnet och hantera och minska stress. Det ger mig även ökad självkännedom, ökad kroppskännedom, bättre sömn & glädje. Med alla vinster så utbildade jag mig till MediYoga Instruktör år 2016, dels för min egen utveckling och hälsa samt för att inspirera andra till sitt välmående och hälsa.

NYCKELORD

Stresshantering, MediYoga, natur, vardagsbalans, medvetenhet, självmedkänsla, inspiration, glädje, stillhet, välmående, personlig utveckling, återhämtning.

Med Värme, Karin

Stäng meny