YOGAPROMENAD 2022

Jag arrangerar yogapromenader i Tyresö Jag arrangerar yogapromenader i Tyresö för att inspirera människor att må bra och ta hand om sig. Yogapromenad ger dig många hälsovinster: Att vistas i naturen med fokus på att minska stress – Att yoga med fokus på andning – Att promenera med fokus på rörelse.

Naturen visar positiva effekter på vår hälsa såväl fysiskt som psykiskt. Exempelvis stärkande för immunförsvaret, stressreducerande, ökad koncentrationsförmåga, sänkt blodtryck, förbättrad blodcirkulation och syresättningen ökar, ljuset ger D-vitamin och vistelse i skogen har positiva effekter på hjärtfunktionen och minskar vår stress. Det ger en mental avkoppling, kraftpåfyllning och återhämtning. 

Röster från deltagare som provat på Yogapromenad: ”Jag känner mig gladare”, ”Jag känner mig lugnare”, ”Kul att göra Yogapromenad tillsammans och få känna gemenskap”, ”Vackert att göra yoga i naturen”, ”Skönt att få kontakt med andningen”. 

Varmt välkommen, Karin Wiregård

Yogapromenad

Fotograf: Alexander Mahmoud

VÄLKOMMEN PÅ YOGAPROMENAD
I NATUREN

Yogapromenad är en aktivitet med enkla lugna rörelser med fokus på andning, som ger inre balans och förbättrad hälsa. Att vara i naturen och få kontakt med sinnena är så betydelsefullt och läkande för kropp och själ. Vi promenerar i tystnad i skogsterräng och stannar flera gånger för att göra yogaövningar stående. Det behövs ingen yogamatta utan hela yoga promenaden utförs gående/stående. Passet avslutas med en kort andningsövning med dagens dikt.

YOGAPROMENAD MED LIONS

 

Datum: 31/8 (obs! endast ett tillfälle).

Tid: 12:00-12:45

Plats: Utegymmet i Alby i Tyresö.

Kostnad: Lions Club bjuder Tyresös invånare på Yogapromenad för att främja hälsan. Karin Wiregård startade Yogapromenad i Tyresö under pandemin för att inspirera människor att må bra genom att vara i naturen, röra på sig och fokusera på andning. I samarbete med Lions vill vi nu främja hälsan denna dag. 

Anmälan: Till Karin Wiregård via e-post.
kwiregard@gmail.com

Maxantal: 15 personer/tillfälle.

 

Kort om Lions: Genomför en rad aktiviteter för att samla in pengar till behövande både i Tyresö, i Sverige och runt om i världen. Vissa aktiviteter har blivit tradition och genomförs varje år som till exempel försäljning av julgranar. 

Kort om Yogapromenad: Det ger så många hälsovinster. Det är en enkel aktivitet som förbättrar hälsan, att vara i naturen och få kontakt med sinnena är så betydelsefullt och läkande för kropp och själ. Vi promenerar i tystnad i skogen och stannar flera gånger för att göra yogaövningar stående. Det är enkla lugna rörelser med fokus på andningen som ger inre balans. Det behövs ingen yogamatta utan hela yogapromenaden är gående/stående. VÄLKOMMEN!

YOGAPROMENAD ONSDAGAR

 

Datum: onsdagar, kursstart v.38 – 21/9

Tid: 12:00-12:45

Plats: Utegymmet i Alby i Tyresö.

Kostnad: 150 kr / tillfälle.  

Anmälan: Till Karin Wiregård via e-post.
kwiregard@gmail.com

Betalning och villkor: Jag tar swish eller faktura. Då du fått din plats bekräftad betalar du in avgiften. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en annan person. 

Kort om mig: Leg. Arbetsterapeut, föreläsare och utbildar i stresshantering. 

Instruktör i MediYoga, IAM, Wabing, Yogapromenad, NYT-Naturnära-Yoga-Toning och HormonyYoga.

Naturen, Yogan och Motion är tre komponenter som är betydelsefullt för mig och min hälsa, det vill jag dela med mig av i mina olika arrangemang. 

”Min passion är att inspirera människor till att hitta balans i livet genom att minska stress och öka sitt välbefinnande”.